Κατερίνα Αναστασίου.png

Κατερίνα Αναστασίου 

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε το χορό από την ηλικία των τεσσάρων ετών, ολοκληρώνοντας όλα τα εκπαιδευτικά επίπεδα της Royal Academy of Dance. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Αγγλικό σύστημα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα δασκάλων χορού της Βασιλικής Ακαδημίας - Certificate in Ballet Teaching Studies. 
Αποφοίτησε από το τμήμα καθηγητών χορού της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Άννα Πέτροβα». Είναι πιστοποιημένη δασκάλα του συστήματος βελτίωσης τεχνικής Progressing Ballet Technique.
Απέκτησε εξειδίκευση στην «Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς ήθελε να μην αποκλείεται κανένα παιδί από την εκπαίδευση χορού. Επίσης, έχει συμμετάσχει χορευτικά σε παραστάσεις και εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως και στην Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2011.

Εργάζεται ως καθηγήτρια χορού από το 2011 έως και σήμερα. 
Παραμένει συνεχώς ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του χορού, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο. 
Από το 2020 συνεργάζεται με χαρά με το Reform Σχολή Χορού "μάγια σοφού" της Ισμήνης Πανιάρα, διδάσκοντας κλασικό μπαλέτο σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.